ELÉRHETŐSÉGEINK:

Borászat:

1238 Budapest
Stefánia út 13.
Tel.: 30/604-6123
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
10.00-18.00
Szombat-Vasárnap:
zárva


Tátra téri piac:

1204 Budapest, Kossuth Lajos u. 82.
Nyitvatartás:
Hétfő: zárva
Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek:
7.00 -15.00

Szombat:
7.00 -14.00

Vasárnap: zárva

 

Termékeink a
B.Q. Kft-nél is kaphatóak:
1097 Budapest,
Külső Mester u. 82.
Tel.: 215-4464
Nyitva tartás:
H - Cs: 7.30 - 17.00
P: 7.30 - 16.00
Szo. - V: zárva

 Üzleti feltételek
ÁSZF, Szállítási és fizetési módok


Távollévők között kötendő szerződés
A megrendelőlap elküldésével és annak a Várszegi Pincészet által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Várszegi Pincészet mint Szállító, valamint a Megrendelő között az alábbi feltételekkel:

Vételár, fizetési feltételek
A termék mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termék vételárán felül fizetendő a házhozszállításának költsége. A megrendelt terméket  futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre, a visszaigazolásnak megfelelő vételárat és szállítási költséget Önnek a futár számára készpénzben kell kiegyenlíteni.

A vételár megfizetése történhet:
•    készpénzben az áru átvételekor a futárszolgálatnál,
•    személyes átvétel esetén telephelyünkön (1238 Budapest, Stefánia u. 13.).

Szállítási feltételek, határidők, fizetési módok:
A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Megrendelő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre, a megrendelés visszaigazolásától számított 3-5 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail, telefon vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Megrendelővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Megrendelő utánvétes rendelés esetén köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek vételárát, a csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A Megrendelő adatainak megadásakor olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon NAPKÖZBEN, Magyarország területén 9.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol nap közben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

- Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
- Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő illetve a megrendelésen feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.
- FONTOS! A futárszolgálat csak még egy alkalommal kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszaszállítja a csomagot a feladónak.

A házhozszállítás és az utánvét díjmentes, ha a kosárba behelyezett áruk összértéke meghaladja a 35.000 Ft-ot.

Helyszíni átvétel - 0.- Ft
Megrendelésének személyes átvételére munkanapokon 9-17 óráig lehetőséget biztosítunk 1238 Bp., Stefánia u. 13 címen elérhető telephelyünkön. Telephelyünkön csak készpénzzel történő fizetés lehetséges, bankkártyával sajnos nem tudnak fizetni az ide látogatók.


Vásárlási tudnivalók:

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a minimális rendelési mennyiség 1 karton, azaz 6 palack bor.

 

A termékek cseréje:
Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, (helyszíni jegyzőkönyvet kell felvetetni a futárszolgálat munkatársával) akkor a Várszegi Pincészet díjmentesen kicseréli azt.


Sikertelen kézbesítés:
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.


Adatvédelem:
A Várszegi Pincészet a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.
* Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
* Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

 

YTU1ZWY0